Nadia van der Vlies

Nadia is mede-eigenaar van opleidingsinstituut NONONS. Ze is werkzaam geweest als manager bij diverse organisaties. Nu ontwikkelt zij leiderschapsprogramma’s en traint leidinggevenden in het gebruik van de coachende mindset om effectiever leiding te geven.

Ze schreef het boek No-nonsense leidinggeven. Later dit jaar verschijnt haar tweede boek No-nonsense trainen.

Marijke Lingsma

Marijke is oprichter van opleidingsinstituut Coach Boulevard. Ze is toonaangevend en inspirerend en voor velen en groot voorbeeld binnen het coachingsvak. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen, zoals het gedrag van één medewerker of teamleider.

Ze schreef diverse succesvolle coachingsboeken, waaronder Aan de slag met Teamcoaching.

Aty Boers

Aty is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur.

Ze schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

 

 

evenement organiseren
 evenement organiseren